Előfizetői tartalom

Szép meglepetéssel zárta az évet a Goldman

Portfolio
A várt 7,72 milliárd dolláros bevételhez képest 8,17 milliárd dolláros bevétellel zárta 2016 utolsó negyedévét a Goldman Sachs. Az amerikai befektetési bank egy részvényre jutó eredménye a várt 4,82 dollár helyett pedig 5,08 dollár lett. A piacnyitás előtti kereskedésben 0,5 százalékot emelkedett a pénzintézet részvényeinek árfolyama.

A Wall Street-i befektetési bank 5,08 dolláros egy részvényre jutó eredményről számolt be, ami a Reuters 4,82 dolláros elemzői konszenzusához képest 5,4 százalékos pozitív meglepetést jelent. A pénzintézet ezt 8,17 milliárd dolláros bevétellel érte el, ami az elemzők által várt 7,72 milliárd dollárnál 5,8 százalékkal jobb eredmény. A tavalyelőtti negyedik negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés