Előfizetői tartalom

Titkos jelentés: pusztítani fog a lakossági bankolásban a Brexit

Portfolio
Elsősorban a befektetési banki üzletág szempontjából elemezték eddig a Brexit várható hatásait, pedig egy kevésbé egzotikus tevékenységet, a fogyasztási hitelezést talán még drasztikusabban érintheti a britek EU-ból való kilépése - hívja fel a figyelmet a Financial Times egy új, nem nyilvánosságnak szánt tanulmány alapján.

A Brit Bankárok Szövetségének (BBA) nemrég közzétett 117 oldalas jelentése szerint a Barclaycard mint legnagyobb szereplő által dominált brit hitelkártya-szereplők az EU teljes hitelkártyaforgalmának 73%-át adják. A britek piaci részesedése jelentősen visszaeshet a Brexit hatására, az ügyfelek költségei pedig megemelkedhetnek EU-szerte. A londoni City persze szeretné elérni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés