Előfizetői tartalom

Már 40 évesen is lehet diákhitelt felvenni

Portfolio
Február 1-jével a Diákhitel rendszerrel kapcsolatos több ügyfélbarát módosítás is hatályba lépett. A változások eredményeképpen már 40 éves korig lehet kérni és folyósítani a diákhiteleket 11 tanulmányi félévre. A törlesztőrészleteket adott hónap 5. napja helyett, adott hónap 12. napjáig kell teljesíteni, valamint a célzott kamattámogatás jogosultsági köre is kibővült.

A hallgatói hitelrendszerről szóló kormányrendelet módosítások második üteme is hatályba lépett február 1-jén, így már a tavaszi szemeszterben a Diákhitel igénybevételével és törlesztésével kapcsolatban számos könnyítést érzékelhetnek az ügyfelek. Alapvető változás a jogosultak körének és a jogosultsági időnek a kiterjesztése: az eddigi 35. életév helyett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés