Előfizetői tartalom

A CIB még idén bevezetheti a digitális aláírást

Portfolio
A CIB Bank marad Magyarországon, nem terveznek sem fiókbezárásokat, sem leépítéseket - derül ki az elnök-vezérigazgató, Simák Pál MTI-nek adott nyilatkozatából. Simák jelezte, hogy nem teljesítő hitelportfólió vonatkozásában bár még tranzakcióra nem került sor, hamarosan ez megtörténhet, és a MARK Zrt. programjában is részt vehetnek. A bank március elején elindította új mobilbankját, illetve az év során a tervek szerint a fiókokban és a digitális platformokon is digitális aláírást vezetnek be.

Simák Pál elmondta: a CIB Bank országos fiókhálózattal rendelkező, univerzális bankként működik Magyarországon a jövőben is. Ezt a bank stratégiájának felülvizsgálata során a menedzsment is megerősítette. Az elnök-vezérigazgató kifejtette: az elmúlt évben számottevően nőtt a külföldi befektetők érdeklődése a magyar piac iránt. A nem teljesítő hitelportfólió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés