Előfizetői tartalom

Egy helyen a kereskedelem legfontosabb szereplői

Portfolio
Idén november 11-én, sorozatban már a 10. alkalommal kerül megrendezésre az Európai Kereskedelem Napja rendezvény. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szervezésében megvalósuló eseményen képviselteti magát a teljes iparág és minden érdekvédelmi szervezet. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is felszólal az eseményen, melynek az aktuális, kereskedelmet érintő ügyek (vasárnapi boltbezárás, élelmiszerlánc-felügyeleti díj) még nagyobb jelentőséget adnak.

Tizedik alkalommal Az Európai Kereskedelem Napja rendezvény fő üzenete, hogy a kereskedelmet, mint a legnagyobb GDP-, ÁFA - és adótermelőt valamint, mint a legnagyobb munkaerő piacot jelentő szektort fókuszba állítsa. Az Európai Kereskedelem Napja eseménysorozatot a brüsszeli EuroCommerce hívta életre 2005-ben, ami az Európa Parlament mellé rendelt kereskedelmi lobbi-szervezet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés