Előfizetői tartalom

Jelentős kamattámogatással futnak tovább a Széchenyi Kártya program konstrukciói

Portfolio
Az ideivel azonos kamattámogatási mértékeket jelent a KAVOSZ Zrt. által nyújtott Széchenyi Kártya Program öt konstrukciójára az a kormányhatározat, amely ma jelent meg a Magyar Közlönyben. A hatodik konstrukció, az Agrár Széchenyi Kártya támogatása a Földművelésügyi Minisztériumhoz tartozik, annak feltételiről külön határozat születik majd - jelezte a Portfolio-nak a KAVOSZ Zrt.

A 1765/2014. (XII. 18.) Korm. határozat a Széchenyi Kártya Program egyes konstrukciói támogatásának folytatásáról szól. Gyors összevetésünk szerint annak az öt Széchenyi Kártya konstrukcióinak, amelyet tartalmaz a határozat, megegyezik a jövő évi kamattámogatási mértéke az ideivel. Ezt meg is erősítették a KAVOSZ-nál, így tehát: a Széchenyi Kártya Folyószámla hitelnél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés