Előfizetői tartalom

Az IT cégek a legkeresettebbek itthon

Portfolio
5. éve készíti el az EY a fúziók és felvásárlások piacára vonatkozó barométerét. A tavalyi évre vonatkozó felmérés alapján kétszámjegyű növekedést lehetett megfigyelni a hazai M&A piacon. A tranzakciók száma 12%-kal, a piac becsült mértéke pedig 18%-kal nőtt 2013-hoz képest. A befektetők elsődleges célpontjai itthon az IT és a technológia nagyvállalatok voltak - derült ki a társaság mai sajtótájékoztatóján bemutatott felmérésből.

Pénzügyi IT 2015 A témáról szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Dezse Margaret, az EY Tranzakciós Tanácsadási üzletágának vezető partnere a társaság mai sajtótájékoztatóján a 2014. évre vonatkozó felmérés eredményeit mutatta be....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés