Előfizetői tartalom

Három ország, ahova imádnak költözni a világ milliomosai

Portfolio
Szerény növekedést mutatott fel az elmúlt évben a világ dollármilliomosainak a száma, a 6340-es létszámnövekedéssel több mint 190 ezerre nőtt a gazdagok száma a világon. Tavaly 60 új dollármilliárdost is köszönthettünk a Knight Frank Wealth Reportja szerint, mellyel a számuk 2025-re nőtt világszinten. A friss tanulmányból kiderül, mely országokba költöztek és mely országokat hagyták ott tavaly a milliomosok és melyik az az öt luxuscikk, amelyek közül a legtöbb milliomosnak is biztos lapul egy a zsebében.

A 2016-os évet jellemző geopolitikai bizonytalanságok ellenére szerény növekedést tudott felmutatni a világ vagyonos rétege (a 30 millió dollárt elérő nettó vagyonnal bírók), a 2016-os 6340-es létszámnövekedéssel 193 490-re nőtt a milliomosok száma a világon. Tavaly 60 embernek meghaladta az 1 milliárd dollárt a vagyona, ezzel 2024-re nőtt a dollármilliárdosok száma, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés