Előfizetői tartalom

HVB Bank: célpontban a kis- és középvállalkozások

Portfolio
A HVB Bank Hungary Rt. 60 m euró összegű hitelkeret megállapodást írt alá a Kreditanstalt für Wiederafbau, Frankfurt am Main ("KfW") bankkal. A kedvezményes kamatozású hitel kis- és középvállalkozások beruházásainak, önkormányzati infrastrukturális projektek, környezetvédelmi beruházások és lakásépítés finanszírozására használható fel.

A hitelkereten keresztül a banknak lehetősége nyílik az Európai Unió kis- és középvállalkozások hitelezését támogató pénzügyi alapjából származó források igénybevételére. Az alap segítségével az Európai Unió a 250 alkalmazottnál kevesebbet foglalkoztató, 40 m eurónál kisebb éves árbevételű vagy 27 m eurónál kisebb mérlegfőösszegű kis- és középvállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés