Előfizetői tartalom

Elemzők a gázárdöntésről - mire elegendő 12%?

Portfolio
Körkérdést intéztünk a részvényelemzőkhöz a pénteki kormánydöntést követően, vajon milyen teljesítménnyel zárhatja az idei évet a MOL gázüzletága a 12%-os lakossági és 15%-os ipari áremelést követően? Ezen túlmenően kitértünk az EPS előrejelzések és a célárfolyamok elmozdulására, s azon tényezőkre, melyek a következő hónapokban még jelentős hatást gyakorolhatnak az árfolyamra. Összességében elmondható, hogy bár kivétel nélkül pozitívan értékelték a szakértők a döntést a frissített előrejelzésekben is nagymértékben tükröződik a MOL előrejelzések hagyományosan átlag feletti szóródása.

Cashline, Concorde, Erste. Cashline, Miró József A szakértő elsődlegesen azt kívánta hangsúlyozni a kormánydöntés értékelésekor, hogy a piaci alapú árképzés felé meglévő elkötelezettség megléte igazán pozitív a befektetők számára, melyet a gáztörvény tervezetének kormány által történt jóváhagyása jelöl. (A pénteki kormányülést követően bejelentésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés