Előfizetői tartalom

Itt van Matolcsy György 10 pontból álló menetrendje, amivel Magyarország a következő évtized nyertese lehet

Portfolio
Miért is ne fedeznénk fel már most, a 2020-as évek elején az évtized megnyerésének titkait? - tette fel a kérdést Matolcsy György a novekedes.hu-n megjelent legújabb írásában. A Magyar Nemzeti Bank elnöke ezt követően felvázolta azt a 10 pontból álló menetrendet, amely véleménye szerint elvezetheti Magyarországot a vágyott győzelemhez.

Az MNB elnöke az írása elején kiemelte, a 2010-2070 közötti 60 éves ciklus második évtizedét kezdjük, ahogy már többször korábban, az évtized elején dől el, hogy megnyerjük vagy eltékozoljuk a történelmi időt. EZT KÖVETŐEN JAVASLATOT TESZ ARRA, HOGY JÁTSsZUNK NYERÉSRE ÉS VÁZOLJUK FEL AZ EHHEZ SZÜKSÉGES HADITERVET. Matolcsy György szerint világos, hogy: Az évtized...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés