Előfizetői tartalom

"Mindenkit megleptek, az egész világ improvizál"

MTI
Váratlanul érte Európát és az Egyesült Államokat szombaton az AFP francia hírügynökség által megkérdezett elemzők szerint, hogy Barack Obama amerikai elnök figyelmeztetése ellenére - miszerint minden ukrajnai intervenciónak ára lesz - bejelentették a Vlagyimir Putyin orosz elnök által kezdeményezett katonai beavatkozást.

"Mindenkit megleptek, az egész világ improvizál" - mondta Francois Heisbourg, a Stratégiai Kutatások Francia Alapítványa (FRS) nevű agytröszt elemzője a hírügynökségnek. "Európa számára a hidegháború vége óta ez a legsúlyosabb válság" - vélekedett Jörg Forbrig, a Germand Marsall Fund kelet-európai programigazgatója. "A gond az, hogy Vlagyimir Putyin sokkal gyorsabban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés