Előfizetői tartalom

Az adósságelengedés önmagában nem segítene a görögökön

Portfolio
Tömérdek munka - ez áll a görög kormány és a nemzetközi hitelezők előtt ma és holnap, miután tegnap a hitelezők pozitívan fogadták az új görög javaslatokat és a tárgyalások új lendületet kaptak. Szerda este ugyanis már az euróövezeti pénzügyminisztereknek kell előkészítenie azt a technikai megállapodást, amit csütörtökön a brüsszeli EU-csúcson az állam-, illetve kormányfők jóvá hagyhatnak majd. Úgy tűnik, négy hónapnyi huzavona után most már tényleg megoldják a helyzetet, persze azért várjuk ki a végét. Cikkünkben folyamatosan követjük a fejleményeket.

2015. június 23. 16:56 Megosztás Egyre több sürgősségi likviditási támogatást hívnak le a görög bankok A görög jegybank jelentése szerint áprilisról májusra 4,3 százalékkal emelkedett az Európai Központi Bank által biztosított sürgősségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés