Előfizetői tartalom

40 százalékos eva-kulcs: mi lesz ezután?

Portfolio
"Ők győztek meg engem" - válaszolt a Fidesz-KDNP-frakció hétfői üléséről távozóban Orbán Viktor miniszterelnök az MTI szerint arra az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) jövőjére vonatkozó újságírói kérdésre, hogy mivel győzte meg a képviselőcsoportot. Később Lázár János közölte: megmarad az egyszerűsített vállalkozói adó jövőre.

Mi lesz ezután? Az eva adókulcsának felemelése az általános adózás felé tereli az evázókat az adószakértők szerint. Vámosi-Nagy Szabolcs indokolatlannak tartja a lépcsőzetes kivezetést, Hegedüs Sándor szerint szükség van az átmeneti időre - számol be az MTI. Vámosi-Nagy Szabolcs adószakértő szerint sokan ki fognak lépni az eva hatálya alól. Lehet, hogy lesz, akinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés