Előfizetői tartalom

Akik milliókat buktak egyetlen kormánydöntéssel

Portfolio
Az új CSOK-rendeletek mellett kisebb figyelmet kapott az adó-visszatérítési támogatásban bekövetkező februári lényeges szigorítás. Sok magánépítkező maradt hoppon a kormány döntése miatt, akiket korábban a Nemzetgazdasági Minisztérium tévhitbe ringatott. Igaz ugyanakkor, hogy valahol meg kellett húzni a határt az áfavisszaigénylések esetében, azonban az illetékes minisztérium nem indokolta meg a módosítást. A Portfolio azonban most választ kapott a témában.

Volt egy szigorításMég február 10-én jelentek meg azok a kormányrendeletek, amelyek szabályozzák az új lakások és a használt lakások esetén igénybe vehető családi otthonteremtési kedvezmény szabályait és teljesen felülírták a korábbi rendeleteket, valamint néhány szabály változott is. A sok CSOK-fejlemény mellett kisebb figyelmet kapott - ahogyan arról a Portfolio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés