Előfizetői tartalom

Balog Ádám: nem lesz vagyonadó és országos ingatlanadó sem

Portfolio
A jövőben adókedvezménnyel támogatnák a munkaerőpiac nehéz helyzetű szereplőinek elhelyezkedését, jövőre életbe léphet az evát felváltó új vállalkozói adó, ez a lehetőség a termeléssel foglalkozó társaságokat várja majd, de vagyonadót és országos ingatlanadót sem most, sem később nem vet ki a kormány - nyilatkozta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adóügyekért felelős helyettes államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Balog Ádám a lap hétfői számában elmondta: a válság mindenki számára világossá tette, hogy csak azok az államok maradhatnak talpon, amelyekben a lakosság döntő része dolgozik, és állását be is jelenti. A tapasztalatok alapján kimondható, hogy leginkább az egykulcsos rendszer serkenti a legális munkavállalást - jelentette ki. Nyilvánvaló gazdasági törvényszerűség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés