Előfizetői tartalom

Megszűnhet az eva

Portfolio
Január elsejétől megszűnhet az egyszerűsített vállalkozói adó (eva). Az adótörvényekhez Koszorús László fideszes képviselő nyújtott be módosítót, ami hatályon kívül helyezné a 2002-es eva-törvényt. A módosító indoklása semmivel nem magyarázza, hogy az egyébként évek óta napirenden lévő lépésre miért pont most kerülne sor - írja az index .

Seszták Miklós kereszténydemokrata képviselő is megpiszkálná az evát. A politikus adótörvényekhez benyújtott módosítója azonban nem eltörölné a kedvezményes adónemet, csupán az adókulcsot emelné a jelenlegi 30-ról 35-százalékra. Azt nem tudjuk, hogy melyik elképzelést támogatja a kormány, Koszorús Lászlót eddig nem értük el. A miniszterelnök szóvivője legutóbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés