Előfizetői tartalom

Orbán megint megígérte a különadók csökkentését (2.)

MTI
|
Portfolio
A kormány vissza akarja szerezni Magyarország befektetői besorolását, és azt tervezi, hogy legkésőbb 2017-ben csökkenti a bankadó mértékét és már jövőre felülvizsgálhat más adókat is - jelentette ki a Bloomberg hírügynökségnek adott interjújában Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő nem zárja ki a forint elleni spekulatív támadásokat.

A magyar modell: Olyan mint egy dongó. A tudósok szerint súlya, mérete és szárny-fesztávolsága miatt a dongó nem lenne képes repülni, de mégis repül. A magyar gazdasági modell három fontos eleme a miniszterelnök szerint: 1. az alkotmányos adósságszabály, 2. a munkaalapú társadalom, 3. a közteherviselés igazságos megosztása Növekszik a gazdaság, csökken a munkanélküliség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés