Előfizetői tartalom

Rendkívüli kormányülést hívtak össze reggelre

Portfolio
Az Európai Bizottság véleménye szerint nem elegendő a Matolcsy György által két hete bejelentett (bruttó 400 milliárd forintos) kiigazító csomag a jövő évre, ezért a kormánynak mielőbb új intézkedésekről kell döntenie - értesült az origo. A kormány újra kényszerhelyzetben van, ezért a miniszterelnök rendkívüli ülést hívott össze reggelre. Ezeket az információkat erősíti meg, hogy a Miniszterelnökség sajtóirodájának reggeli meghívója szerint Giró-Szász András kormányszóvivő sajtótájékoztatót tart 10 órától Matolcsy György jelenlétében.

Kapcsolódó cikkünk2012.10.17Matolcsy 10-kor újabb lépéseket jelent beA Bizottság szerint nem elég a 400 milliárdos csomag A portál szerint újra lépéskényszerbe került a kormány, miután az Európai Bizottság nem hivatalos véleménye szerint a nemzetgazdasági miniszter által október 5-én bejelentett csomag nem elegendő a 2,7%-ra megemelt jövő évi hiánycél eléréséhez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés