Előfizetői tartalom

Visszadátumozták a NAV-elnök távozását

Portfolio
A mai, azaz augusztus 7-i Magyar Közlöny tartalmazza azt a miniszterelnöki határozatot, miszerint július 20-i hatállyal szűnt meg Vida Ildikó NAV-elnök megbízatása, mivel lemondott. A jelek szerint tehát - feltehetően a nyári szabadságolások miatti lassabb ügymenetben - két héttel később állapították meg, hogy az adóhatóság első emberének megbízatása már megszűnt. Egy másik furcsán visszadátumozott személycserét is tartalmaz a mai Közlöny.

A miniszterelnök 65/2015. (VIII. 7.) ME határozata a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke megbízatásának megszűnéséről című határozat szerint Orbán Viktor kormányfő azt állapította meg, hogy Vida Ildikónak, a NAV elnökének a megbízatása lemondása alapján 2015. július 20-i hatállyal megszűnt.Kapcsolódó cikkünk2015.07.22Itt a magyarázat: ezért fogadta el Orbán a NAV-elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés