Előfizetői tartalom

Megtudtuk: a "pornómilliárdos" is harcol az államadósság ellen

Portfolio
A magyar milliárdosok jövőbeli befizetéseiben bízik Horváth Tihamér, az Összefogás az Államadósság Ellen nevű alap vezetője, miután az elmúlt hetekben tízmillió forintot fizetett be az első olyan üzletember, aki a leggazdagabbak százas listáján található. Az alap irányítója azt is elárulta, hogy az eddig összegyűlt 258 millió forintot az adósságkezelő már felhasználta a törlesztések során, de a befizetések méretével nem elégedett az adósság ellen küzdő civil "harc" vezetője.

Az első milliárdos befizető Horváth Tihamér, az Összefogás az Államadósság Ellen nevű alap irányítója lapunkat arról tájékoztatta, hogy már befizetett az első milliárdos az alapba. "Valódi szenzáció számomra az ő befizetése. A hozzá hasonló emberek befizetéseire számítottam, amikor 2011-ben elindult ez a történet. Remélem, hogy más tehetősebb emberek is hasonlóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés