Előfizetői tartalom

Áttörés Bécsben? - Közös ellenségnek látják az Iszlám Államot

MTI
|
Portfolio
Nagyratörő menetrendet fogadtak el a bécsi Szíria-konferencia résztvevői szombaton a közel-keleti országban több mint négy éve tartó polgárháborús válság rendezésére a német külügyminiszter tájékoztatása szerint. A 17 ország magas rangú képviselőinek részvételével zajló tanácskozás nyomán mind az amerikai, mind az orosz fél az Iszlám Államot nevezte meg a legfőbb ellenségnek.

A szíriai kormány és az ellenzéki csoportok képviselői még idén tárgyalásokat kezdenének, fél éven belül átmeneti kormány alakulna, másfél éven belül pedig választásokat tartanának a tervek szerint - közölte Frank-Walter Steinmeier. John Kerry amerikai külügyminiszter szerint ahhoz, hogy mindezt elérjék, tűzszünetet kell hirdetni a kormány és a lázadó csoportok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés