Előfizetői tartalom

Az EU-nak köszönheted a munkahelyedet?

Portfolio
Az Európai Unióban hétből egy, Magyarországon pedig ötből egy munkahely függ az uniós exporttól. Európában több mint 31 millió állást tart fenn az EU-n kívülre irányuló export, ami több mint 19 millió embernek biztosít munkát a világon. Többek között ez derül ki a kereskedelemnek a munkahelyek teremtésére gyakorolt hatását vizsgáló friss bizottsági tanulmányból.

31,1 millióra becsülhető azoknak a munkahelyeknek a száma az Európai Unióban, amelyek az áruknak és a szolgáltatásoknak a világ más országaiba történő kivitelével állnak közvetlen összefüggésben - idézi egy friss tanulmány eredményeit a Bruxinfo. Az Európai Bizottság kereskedelmi főigazgatósága és Közös Kutatóközpontja által készített tanulmány első ízben tett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés