Előfizetői tartalom

Beolvad a Fejlesztési Minisztériumba a Közlekedésbiztonsági Szervezet

Portfolio
A Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) beolvad a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba (NFM), így a légi, vasúti és vízi közlekedési balesetek és egyéb közlekedési események szakmai vizsgálatának feladatát a közlekedésért felelős tárca önálló szervezeti egységeként végzi a továbbiakban - olvasható a pénteki Magyar Közlönyben.

A kormányrendelet szerint a minisztérium az átvett feladatok tekintetében a KBSZ jogutódja. A munkavégzéséhez szükséges tárgyi eszközök - ide nem értve az informatikai-telekommunikációs eszközöket - beszerzését a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság, az informatikai feladatokat pedig a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. látja el. A rendelet 2016. szeptember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés