Előfizetői tartalom

Bernanke: a várakozás nem ígéret

Portfolio
A jegybankárok egyéni kamatvárakozásai nem ígéretek - hangsúlyozta Ben Berenanke, a Fed elnöke a legfrissebb kamat, inflációs, növekedési, és munkanélküliségi prognózisok közzétételét követően. Bernanke szerint a gazdasági kilátások romlása esetén a Fed lépni fog, és a lehetőségek között a Quantitative Easing is szerepel.

Negyed órával a jegybankárok egyéni kamatprognózisainak és az aktuális inflációs, növekedési munkanélküliségi erőjelzések megjelenését követően Ben Bernanke sajtótájékoztatón ismertette a közleményekben foglaltakat. A jegybankárok egyéni kamatvárakozásai jelentős eltéréseket mutatnak (van, aki szerint már idén kamatot kellene emelni, de olyan is van, aki szerint erre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés