Előfizetői tartalom

Bernanke: elemezzük a költségeket és a hasznokat

Portfolio
Bár a munkanélküliség esetében konkrét célértek határoztunk meg, nem ez az egyedüli mutató, amire figyelünk. Folyamatosan elemezzük a jegybanki beavatkozás költségeit és hasznait - nyilatkozta Ben Bernanke a Fed kétnapos kamatmeghatározó ülésének végét követően. A Fed elnöke szerint Ciprus nem jelent közvetlen veszélyt az Egyesült Államokra.

Nem egy tényező alapján döntünk Ben Bernanke sajtótájékoztatója mostantól a közlemény megjelenését követően mindössze fél órával veszi kezdetét. A Fed elnöke szokásosan először összefoglalta a közleményben foglaltakat, majd kitért néhány olyan területre, amelyre vélhetően nagy hangsúlyt fektetnek a piaci szereplők. Az egyik ilyen a jegybanki beavatkozás, pontosabban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés