Előfizetői tartalom

Csányi Sándor is megszólalt IMF-ügyben

Portfolio
Magyarország aláásná a hitelességét azzal, ha az IMF-hitelkeretről szóló megállapodás előtt megpróbálna eurókötvényt értékesíteni a nemzetközi piacokon - figyelmeztetett Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója kedden a Bloomberg hírügynökség tudósítása szerint. A bankvezér szerint a kormány végül meg fog állapodni a nemzetközi hitelkeretről, mert "ez mindenkinek az érdeke".

Nem jó ötlet kibocsátani a devizakötvényt az IMF-megállapodás előtt - vélekedett a bankvezér. Egy ilyen lépés csökkentené a kormány hitelességét, amikor az IMF-hitelről szóló megállapodás szándékáról van szó - tette hozzá a hírügynökség beszámolója szerint. A tudósítás emlékeztet arra, hogy Magyarország eddig nem teljesítette a hivatalos tárgyalások megkezdésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés