Előfizetői tartalom

Csapást mértek a magyar kormányra külföldről

Portfolio
Nagy visszhangot kapott külföldön az a szerdai brüsszeli figyelmeztetés, melynek értelmében a Magyarország ellen folyó túlzott deficit eljárás új szakaszba léptetéséről döntött az Európai Bizottság. A neves külföldi hírportálok értékelése szerint ez alapján is látható, hogy az Európai Unió keményebb hangnemet üt meg az új hitelkeretről szóló tárgyalások során. A New York Times egyenesen brüsszeli ultimátumról ír.

Kapcsolódó cikkünk2012.01.11Most akkor tényleg megbünteti Magyarországot Brüsszel?2012.01.11Egyre közelebb a fájdalmas uniós szankciókhoz Magyarország"Az Európai Unió ultimátumot küldött Magyarországnak" címmel jelentetett meg írást a New York Times. A Budapestre látogató tudósítója szerint Brüsszel egy utolsó figyelmeztetést küldött szerdán, amikor közölte: eljárást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés