Előfizetői tartalom

Csúsznak a fontos jegybanki jelentések?

Portfolio
Másképp zajlik az élet a Matolcsy György által vezetett MNB-ben - legalábbis ez derül ki a hvg.hu jegybanki forrásoktól származó információiból. A portál úgy tudja, hogy a jövő héten publikálandó inflációs jelentés kisebb csúszásban van, a stabilitási jelentés publikálását pedig elhalasztják. A jegybanki dolgozók a kommunikációt hiányolják.

Csúszásban vannak a jelentések? A portál információi szerint fontos szakmai egyeztetések maradtak el, amelyek elengedhetetlenül fontosak lennének a március 28-án publikálandó inflációs jelentéshez. A portál úgy tudja, hogy ezért már az inflációs jelentés összeállításában is van egy kis csúszás. Emellett már döntés született arról is, hogy elhalasztják a stabilitási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés