Előfizetői tartalom

Dagad a botrány: hírszerzési bizottság elé kerül Trump fia

Portfolio
Miután ma nyilvánosságra hozott ifjabb Donald Trump egy rakás e-mailt arról, hogy egy orosz ügyvédnővel találkozott, aki terhelő bizonyítékokat ígért neki Hillary Clinton orosz ügyleteiről, kiderült, hogy az egyesek szerint az "áruláshoz közeli" találkozó miatt a szenátus hírszerzési bizottsága is meg akarja hallgatni az Egyesült Államok elnökének fiát.

A napokban a The New York Times kiderítette, hogy Donald Trump fia, ifjabb Donald Trump találkozott egy orosz kötődésű ügyvéddel, Natalja Veszelnyickajával, aki még a tavalyi elnökválasztás alatt Hillary Clintonra nézve terhelő dokumentumokat akart megosztani vele. Elvileg a dokumentumokat az orosz főállamügyész szerezte be. Miközben Veszelnyickaja az NBC-nek adott interjújában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés