Előfizetői tartalom

Fontos jel: heti csúcson zárt a forint

Portfolio
A reggeli bizonytalan kezdés után dél körültől határozottan javult a nemzetközi befektetői hangulat, és ez a forintot és a régiós devizákat is egyértelműen segítette. Mivel nem alapvető, fundamentális hátterű külföldi hangulatjavulásról, inkább technikai jellegű felpattanásról beszélhettünk ma a fejlett részvénypiacokon, így nem volt meglepő, hogy az amerikaiak iraki légitámadásának hírére újra romlott a hangulat. Ez azonban a forintot már nem fékezte, hiszen nap végéig folytatódott a fokozatos erősödés. Emiatt péntek estére lényegében a heti csúcsát állította be a forint az euróval szemben 312,8 körül. Ez kifejezetten fontos (és egyúttal biztató) technikai jel a forint jövő heti iránya, teljesítménye szempontjából.

2014. augusztus 08. 20:05 Megosztás Tovább erősödik a forint Az esti órákban tovább erősödik a hazai fizetőeszköz, amiben az amerikai piacok jó szereplése is szerepet játszhat. Az euróval szembeni jegyzések 313 alatt, a dollárral szembeni jegyzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés