Előfizetői tartalom

Még mindig szerelmesek a forintba Londonban

Portfolio
Továbbra is bíznak a forint erősödésében a Bank of America-Merrill Lynch elemzői, akiknek az egyik kedvenc befektetésük jelenleg a zloty-forint short, vagyis elsősorban a régióban javulhat a magyar deviza megítélése. A szakemberek változatlanul arra számítanak, hogy az év végére az MNB 1,35 százalékig vágja a kamatot, a jegybank új programja viszont finom kritikát is kapott tőlük.

A közelmúltban Budapesten jártak a BofA-ML elemzői, akik kiemelik, hogy az inflációban az élelmiszereknek és az energiának betudható emelkedés nem változtatta meg érdemben a jegybank vélekedését, hiszen a monetáris tanács továbbra is elkötelezett a 3 százalékos cél mellett. A hétfőn publikált beszámolóban kiemelik, hogy az MNB közelmúltban bejelentett új programja támogatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés