Előfizetői tartalom

Nem tudott elrugaszkodni a 300-as szintről a forint

Portfolio
A kedvező eredményt sejtető, görögországi pártválasztói felmérés hatására mérsékelt erősödést mutat a hétfői alacsony forgalmú kereskedésben a forint. A hazai fizetőeszköz az európai piacok nyitásáig folyamatosan erősödött majd fél kilenc körül megtorpant és azóta lefelezte az éjféli nyitás óta tartó felértékelődését. A hazai fizetőeszköz mellett természetesen az euró is összekapta magát a dollárral szemben, a reggeli időszakban az 1,26-os szintek fölé korrigált két éves mélypontról a közös európai fizetőeszköz a zöldhasúval szemben. A nap második felében a spanyol aggodalmak hatására viszont ismét gyengülni kezdett az illikvid piacon a forint, az euróval szemben ismét a 300-as szinteket vette célba a hazai fizetőeszköz.

2012. május 28. 17:42 Megosztás Újra elgyengült a forint A nap második felében, a spanyol aggodalmak felerősödésével ismét a gyengülés irányába fordult a forint az euróval együtt. A közös fizetőeszközzel szemben 299 forint fölé kerültek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés