Hogyan fog gyógyulni a magyar?

2017. szeptember 14. 11:47    
nyomtatás
 
2017-re eldőlt, egy mostani 40 évest már nem a magyar állami egészségügy fog meggyógyítani. Nem (csak) azért, mert az állam egyre kevésbé és egyre egyenetlenebb színvonalon látja el feladatát az egészségügyben, hanem mert olyan mértékű az innováció, amelyet a közgyógyászat nem tud és talán nem is akar kezelni.

A következő 20 évben a fő kérdés nem az, hogy rendes szobát, kedves nővért kapunk-e ellátásunk során, hanem az, hogy hol, mekkora eséllyel gyógyulunk meg, s hol férünk hozzá azokhoz a valóban innovatív szolgáltatásokhoz, amelyek képesek megmenteni az életünket. A jövő itt van, akár modern diagnosztikáról, akár személyre szabott gyógyszerekről, akár új típusú kezelésekről beszélünk.

Eközben a magyar magánegészségügy folyamatosan fejlődik. Nagy részét még most is félpiaci, féllegális megoldások uralják, de növekednek a professzionális szolgáltatók, valós árbevétellel és növekvő profitrátával. A felhasználói oldalról a társadalom egyre nagyobb része költ egyre többet az egészségére, eljutottunk oda, hogy üzletről beszélhetünk. Egy nemzetközi szinten is egyre növekvő és rendkívül innovatív üzletről.

A Portfolio Private Health Forumot azért szervezzük, mert itt az ideje. Elemzőink úgy gondolják, hogy a következő 5 évben erőteljesen fel fog gyorsulni az iparág magyarországi fejlődése. Pénzről, piacról, profitról, finanszírozásról, innovációról fogunk beszélgetni a magánegészségügy vezető szereplőivel egy unikális konferencián.

Az október 10-i Portfolio Private Health Forum 2017 rendezvényünkről részletes információk (programról, előadókról , résztvevőkről, helyszínről, részvételi díjról) itt találhatók.

Hogyan fog gyógyulni a magyar?


A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium