Előfizetői tartalom

Orvosi Kamara: "nem lehet az ország gazdasági helyzetére fogni" a pénzhiányt

MTI
A napokban fogadják el a 2018-as magyar állami költségvetést és feltehetően részben erre időzítette erős mondatokat tartalmazó nyilatkozatát a Magyar Orvosi Kamara. Ebben többek között felrója az egészségügy krónikus pénzhiányát és megjegyzi, hogy ezt nem lehet az ország gazdasági helyzetére fogni, így inkább politikai alapja van. Azt is hangsúlyozzák, hogy évtizedek óta kritikus a magyar lakosság egészségi állapota és azonnali cselekvésre lenne szükség ennek javítása érdekében.

Az egészségügy helyzetéről szóló nyilatkozatot készített a Magyar Orvosi Kamara, ebben arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyar lakosság egészségi állapota évtizedek óta kritikus helyzetben van, egyúttal intézkedéseket sürget. Az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény szerint az elkészült dokumentum egyik legfontosabb megállapítása, hogy a Magyarországéhoz hasonló körülmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés