Előfizetői tartalom

Mikola száműzésével átrendeződik az egészségpolitika

Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztérium megerősítette az Index információit: a tárca Mikola Istvánt jelöli hazánk párizsi OECD-nagykövetének, a kinevezésről a kormány fog dönteni. Mikola Párizsba küldésével átrendeződnek a hazai egészségügy irányításán belüli pozíciók: laptársunk úgy tudja, Orbán Viktor megerősítette posztján Szócska Miklós egészségügyi államtitkárt. Mikola helyett az országgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke Pesti Imre főpolgármester-helyettes lehet, főleg akkor, ha nem kap zöld utat a fővárosi kórházak holdingba szervezéséhez.

Egy hét után a Nemzetgazdasági Minisztérium is megerősítette az Index információját: Matolcsy György Mikola Istvánt jelöli OECD-nagykövetnek. A miniszter kezdeményezte a kinevezési eljárás lefolytatását a külügyminisztertől, melyről a végső döntést a kormány hozza majd meg.Kapcsolódó cikkünk2010.12.01 07:51 Mikola István OECD-nagykövet lesz PárizsbanAz Index november...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés