Előfizetői tartalom

Szeptemberben jön az egészségügyi akcióterv

Portfolio
Szeptemberre készül el az egészségügyi akcióterv - jelezte a Hírszerzőnek adott interjújában Réthelyi Miklós nemzeti erőforrásokért felelős miniszter. Elmondása szerint a tárcához tartozó 5 terület közül számára az egészségügy a legfontosabb. Közben Cserháti Péter egészségügyi helyettes államtitkár szerdán közölte: felfüggesztik az egészségügyi intézményekre vonatkozó, minimumfeltételeket szabályozó rendelkezést.

Jön az egészségügyi akcióterv Réthelyi Mikós a Hírszerzőnek kifejtette, hogy jelenlegi is dolgoznak a minisztériumban a döntési és felelősségi körök kialakításán. A tárcavezető azt is elárulta, hogy a második akciótervben már valószínűleg lesznek egészségügyi kérdések. Most az elmúlt nyolc év rendeletei közül néhánynak a visszafordítása zajlik, mert így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés