Előfizetői tartalom

Szócska: A túlélésért küzdünk

Portfolio
Sorsfordító időket élünk meg az egészségügyben, de látni kell mi történik körülöttünk a világban, akár Görögországban, vagy Portugáliában - jelentette ki Szócska Miklós a Figyelő hetilap által szervezett konferencián. Az egészségügyi államtitkár előadásában elsősorban arról beszélt, hogy milyen kihívásokkal néz szembe az egészségügyi kormányzat a tervezett átalakításokat (intézményátvétel, kapacitásátalakítás) illetően.

Nem az volt gyerekkori álmom, hogy gazdasági válság közepette menedzseljem az egészségügy problémáit - mondta az egészségügyért felelős államtitkár. Az év végi elszámolást megnézik, akkor látják, hogy az egyik ágazat, amelyik prioritást élvezett a kormánynál, az az egészségügy volt - hangsúlyozta az államtitkár hozzátéve, hogy ez elsősorban a dedikált népegészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés