Előfizetői tartalom

Szócska: augusztusban megkapják a béremelést az egészségügyi dolgozók

Portfolio
A riogatások ellenére július elseje után sem lett káosz az egészségügyben, a központi információs szolgálat adatai alapján már kezdik megtanulni az új rendszert; az ellátás fejlesztése folytatódik, hamarosan megkezdi működését az új betegjogi, valamint a pszichiátriai és addiktológiai központ is - mondta Szócska Miklós egészségügyi államtitkár az MTI-nek adott interjújában.

Kezdik megtanulni az új rendszert Az államtitkár kifejtette: az új egészségügyi ellátási rendet ismertető honlapon mostanáig csaknem egymillió lekérdezést regisztráltak, a legtöbbet, mintegy 171 ezret a rendszer hivatalos indulásának napján, július elsején. Ez most nagyjából napi 27 ezerre csökkent, ami arra utal, hogy az egészségügyi dolgozók kezdik megtanulni az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés