Előfizetői tartalom

Egyedül maradt Magyarország

Portfolio
Habár a magyar gazdaság az idei második negyedévben csúnyán szerepelt az Európai Unió országai között a növekedés tekintetében, az államadósság csökkentésében az élen járt a legutolsó rendelkezésre álló adatok szerint - magyarázza a külföldi elemzőknek a kormány gazdaságpolitikájának legutóbbi eredményét a Nemzetgazdasági Minisztérium. Ezzel a teljesítménnyel Magyarország látványosan kilóg az uniós tagállamok közül.

A globális gazdasági válság is bebizonyította, hogy a legtöbb EU-állam államadóssága nem fenntartható, ezért számos kormány arra kényszerült, hogy csökkentse államadósságát és költségvetési hiányát. A kockázatkerülés felerősödése miatt a befektetők elkerülték azokat az országokat, amelyek nem hozták meg a szükséges intézkedéseket a fenntartható költségvetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés