Előfizetői tartalom

Elemzők a költségvetésről: csökkenhet az államadósság, de sok a bizonytalanság

Portfolio
Akár lényegesen is csökkenhet a következő években az államadósság a kamatteher a magán-nyugdíjpénztári befizetések és vagyon átirányításával az állami kasszába, de a részletek ismeretének hiányában még sok a bizonytalanság és az eredmények is kétesek az MTI által megkérdezett elemzők szerint, akik kissé eltérően ítélték meg a hatásokat.

Kapcsolódó cikkünk2010.10.30 11:56 Matolcsy: 3% alatti deficitcél, 3%-os növekedés, új állami óriás alap (3.)Equilor: államadósság számottevő csökkenése jövőre még nem reális Az államadósság számottevő csökkenését jövőre még nem tartja reális várakozásnak Gerőcs Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője, aki más elemzőkhöz hasonlóan felhívta a figyelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés