Előfizetői tartalom

Szétverték a hrivnyát!

MTI
|
Portfolio
A hétfő esti egyeztetések után ma reggel már el is indult Kelet-Ukrajnába az az orosz segélyszállító konvoj, amely a humanitárius veszélyt hivatott enyhíteni. Közben Ukrajna és Franciaország azon félelme továbbra sem enyhült, hogy ezen kamionos konvoj keretében az orosz katonai erők is benyomulnak Kelet-Ukrajnába, vagy az oroszok tartósan berendezkednek az érintett területeken. Éppen emiatt kedd délben az ukránok bejelentették: nem engedik be a konvojt. A Nemzetközi Vöröskereszt bejelentette, hogy kész a kelet-ukrajnai lakosság megsegítését célzó humanitárius akció koordinálására, igaz az orosz kamionok úticéljáról nincs tudomása. Luhanszk városban és más kelet-ukrajnai körzetekben a Vöröskereszt szerint rendkívül súlyos a kialakult humanitárius helyzet: ezrek vannak víz, áram és mindenfajta orvosi ellátás nélkül.

2014. augusztus 12. 15:14 Megosztás Újabb hadgyakorlatba kezdtek az oroszok Több mint 3000 ejtőernyős bevetésével az észt és lett határhoz közel kezdett hétfőn hadgyakorlatba Oroszország, épp azzal párhuzamosan, hogy teljesen bizonytalan a Moszkávból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés