Előfizetői tartalom

Elutasította az előlegfizetés lehetőségét az Eurócsoport

Portfolio
Az előzetes várakozásoknak megfelelően valóban nem történt túl sok előrelépés a görög tárgyalások ügyében a mai Eurócsoport találkozón Rigában. Amiben mindenki egyetért, hogy fel kell gyorsítani a folyamatokat, és mindenképp el kell kerülni a bajt. Jánisz Varufakisz görög pénzügyminiszter megpróbálta meggyőzni az eurózónás kollégáit, hogy a maradék 7,2 milliárd eurót részletekben utalják ki Görögországnak egy leszűkített reformlistáért, azonban ezt a pénzügyminiszterek tanácsa elutasította. Leszögezték, hogy csak teljes és átfogó reformcsomagért cserébe kaphatja meg Athén a pénzt.

2015. április 24. 20:04 Megosztás Már árazza a piac a görög csődöt Meredeken romlottak pénteken Görögország szuverén adóskockázati mérőszámai, miután nem született érdemi eredmény az euróövezeti országok pénzügyminiszterei alkotta eurócsoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés