Előfizetői tartalom

Elzárták a gázolajcsapot az oroszok - Megszólalt a MOL is

Portfolio
A német külügyminiszter újabb genfi csúcstalálkozóra tett javaslatot a hétvégi rendkívüli ukrán feszültség (több tucat halálos áldozat, káosz közeli állapot több kelet-ukrajnai nagyvárosban). Az újabb találkozó időpontja egyelőre nem ismert. Áprilisban, közvetlenül húsvét ünnepe elõtt volt már egy ilyen négyoldalú csúcstalálkozó (orosz, ukrán, európai és amerikai külügyi vezetõk részvételével), de az erõszak azonnali beszüntetésére irányuló felszólást már néhány nap múlva megsértették a felek. Az oroszok az ukránokra, az ukránok az oroszokra „mutogattak” és ebben azóta sincs változás, inkább „csak” a cselekmények erõszakosságát illetõen, sajnos rossz irányba.

2014. május 05. 21:56 Megosztás Halálos áldozatok mindkét oldalon Az ukrán kormányerők hétfőn hat embert veszítettek a kelet-ukrajnai Szlovjanszk körüli harcokban és sok sebesültjük van, de előrenyomulásuk során az oroszbarát szakadár erők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés