Előfizetői tartalom

Benyújtották a 3. rezsicsökkentésről szóló törvényjavaslatot

MTI
Benyújtotta a Fidesz a parlamentnek a harmadik rezsicsökkentésről szóló törvényjavaslatát, amelynek tárgyalása hétfőn megkezdődhet az Országgyűlésben, és akár már kedden szavazhatnak róla - közölte Németh Szilárd, a nagyobbik kormánypárt rezsicsökkentésért felelős politikusa vasárnap Budapesten. A politikus a sajtótájékoztatón jelezte, javasolják, hogy a Ház kivételes sürgősségi eljárásban tárgyalja a Rogán Antal frakcióvezetővel közös indítványát, amelynek alapján a gáz lakossági fogyasztói ára április 1-jétől 6,5 százalékkal, az áramé szeptember 1-jétől 5,7 százalékkal, a távhő ára pedig október 1-jétől 3,3 százalékkal csökken majd.

A képviselő beszámolt arról, hogy a vasárnap benyújtott törvényjavaslat több fogyasztóvédelmi intézkedést is tartalmaz. Így például azt, hogy a fogyatékossággal élők Braille-írással nyomtatott vagy úgynevezett akadálymentes elektronikus számlát kaphassanak. A parlament honlapján elérhető, vasárnap megjelent előterjesztés része továbbá, hogy a bankok negyedévente...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés