Előfizetői tartalom

IEA: nem lehet gond Irán lépéséből

Portfolio
A Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) szerint Irán hiába zárja el a csapokat európai vásárlói előtt, annak nem lesz érdemi hatása sem az európai országokra, sem az olaj árára. Az IEA egyik tisztviselője azt követően nyilatkozott, hogy Irán tegnap bejelentette, hogy nem szállít olaj brit és francia vevői számára - számol be a Reuters.

Az IEA tisztségviselője a hírszolgálatnak nyilatkozva elmondta, hogy az ügynökség nem számol azzal, hogy érdemi hatása lenne annak a tegnapi iráni bejelentésnek, miszerint a perzsa ország leállítja szállításait az Egyesült Királyság és Franciaország számára.Kapcsolódó cikkünk2012.02.20Irán nem ad olajat a briteknek és a franciáknakA IEA szakembere emlékeztetett rá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés