Előfizetői tartalom

Szerdáig bírd ki tankolás nélkül!

Portfolio
Ismét stagnálással, érdemi elmozdulás nélkül zárták a hetet a finomított termékárak, így ismét legfeljebb a forint erősödése szolgálhatna az autósok örömére. Az árcsökkentésben azonban korántsem lehetünk biztosak, hiszen már a múlt héten is csupán a forint mozgása miatt kellett volna mérsékelten árat csökkenteni a MOL-nak ez azonban elmaradt. A dízel és a benzin esetén is legfeljebb 2-3 forintos árcsökkenés képzelhető el meglepetést azonban az árak szinten tartása sem okozna.

A líbiai blokád és sztrájk megoldását várja a piac, ennek megfelelően lefelé mozdult a héten a Brent árfolyama. A fekete arany már a 108 dolláros szint alatt cserélt gazdát a világpiacon.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai az áhított líbiai kitermelés és finomítás újra indulásának hatására látványosan lefelé mozdultak a héten, a benzin esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés