Előfizetői tartalom

Szijjártó Amerikával üzletelne, de ennek az oroszok nem biztos, hogy örülnek majd

MTI
Magyarország is szívesen diverzifikálná energiaforrásait, vásárolna amerikai cseppfolyósított gázt (LNG), csakhogy egyedül Lengyelországban van erre fogadóképes infrastruktúra - többek között ezt jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a washingtoni konzervatív Heritage Alapítványnál pénteken tartott beszédében.

Kapcsolódó cikkünk2017.07.06A lengyelek Amerikából vennének gáztErős nemzetállamok teszik erőssé az EU-tAz MTI tudósítása szerint a magyar miniszter örömmel üdvözölte Donald Trump amerikai elnök kölcsönös tiszteleten alapuló be nem avatkozási politikáját, beszélt az Európa előtt álló új kihívásokról és a magyar-amerikai kapcsolatok új korszakáról is. Meglátása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés