Előfizetői tartalom

Erről tárgyalt Merkel és Orbán (3.)

MTI
Angela Merkel csütörtök délben Berlinben hivatalában fogadta Orbán Viktort. A találkozót követő sajtótájékoztatón a német kancellár érthetőnek nevezte, hogy Magyarország nem foglalkozik az euró bevezetésének kérdésével. Azt is hozzátette, hogy a magyar kormány módosította azokat a törvényeket, amelyeket korábban kifogásoltak, ezért Magyarország előrelépést ért el. Egyúttal üdvözölte a német kancellár, hogy a magyar kormány követi az Európai Bizottság (EB) iránymutatásait. A magyar miniszterelnök új gazdasági akcióterveket ígért jövőre, tájékoztatása szerint jövőre jön a növekedési fordulat Magyarországon.

A magyar gazdaság előtt álló kihívásokról, valamint a növekedési kilátásokról is szó lesz az október 16-i Budapest Economic Forum című rendezvényünkön, ahol a kormány részéről részt vesz az eseményen Varga Mihály tárca nélküli miniszter, valamint Cséfalvay Zoltán államtitkár. Jövőre lesz növekedési fordulat Az idén csökken a magyar gazdaság teljesítménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés