Előfizetői tartalom

Ezeken a döntéseken áll vagy bukik most minden

Portfolio
Az előttünk álló napokban ismét, egyszerre több szálon pörögnek fel a Magyarországgal kapcsolatos események. A befektetők kiemelt figyelemmel fogják kísérni az Európai Bizottság jövő szerdán megjelenő részletes véleményét (többek között) Magyarországról, valamint a jegybanktörvény módosításáról szóló parlamenti szavazást. Ezek ugyanis nem közvetlenül, de kapcsolódnak az IMF-tárgyalásokhoz.

Május 30.: Brüsszelből jönnek az ajánlások Számos meghatározó esemény várható a következő hetekben, ami befolyásolhatja Magyarország megítélését: ilyen például az Európai Bizottság konvergencia programról alkotott véleménye, a 2013-as költségvetés tervezése, illetve a jegybanktörvény ügye.Ezek közül kiemelendő az Európai Bizottság május 30-án (szerdán) nyilvánosságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés